Voor jou

Welkom op Creating Sparks!

Mijn naam is Bart Hansma. Ik heb Creating Sparks opgericht omdat ik gefascineerd ben door hoe inspiratie werkt: hoe mensen in beweging komen en groeien.

Ben jij bezig met persoonlijke en spirituele ontwikkeling? Grote kans dat een boek, een persoon, of een gebeurtenis je daartoe heeft geïnspireerd. De belofte is groot: rust, geluk, je passie vinden, je droom waarmaken.

Maar hoe hou je die inspiratie hoog? Hoe zet je die inspiratie om in actie én resultaten? Zonder die vertaalslag blijven de grote resultaten uit en dat is jammer.

Tien jaar geleden ben ik gestart met mijn reis van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Toen ik startte was ik op een hele duistere plek in mijn leven. Angst, onzekerheid en zelfbedrog vulden mijn bewustzijn.

Inmiddels ziet mijn leven er totaal anders uit. Zelfvertrouwen, rust, voldoening en een heldere visie voor de toekomst is wat ik steeds meer ervaar.

Met name de laatste drie jaar is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen. Na veel vallen en opstaan kwam ik erachter dat drie elementen het verschil maken tussen zweven en grote resultaten boeken:

  • Doorlopende inzet
  • Support van anderen
  • Wetenschappelijke houding

Ik help je inspiratie te vinden en deze om te zetten in actie en resultaten. Samen integreren we deze drie elementen in jouw groei zodat jouw groei in een stroomversnelling komt. Zodat jij groeit in rust, geluk, zelfvertrouwen en visie voor de toekomst.

Meer weten? Volg Creating Sparks via Facebook en LinkedIn. Je kunt ook contact opnemen via info@creating-sparks.nl

LinkedInfoto Bart Hansma